završni rad
Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:003624

Vološen, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Vološen, T. (2017). Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624

Vološen, Tomislav. "Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624

Vološen, Tomislav. "Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624

Vološen, T. (2017). 'Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624

Vološen T. Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 01.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624

T. Vološen, "Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003624