Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:584351
Tripičić, Bruna
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Tripičić, B. (2017). Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351
Tripičić, Bruna. "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351
Tripičić, Bruna. "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351
Tripičić, B. (2017). 'Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351
Tripičić B. Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351
B. Tripičić, "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351