prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Habjanec, T. (2017). Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, T. (2017). 'Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec T. Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

T. Habjanec, "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434