Primjena biljnih ekstrakata u proizvodnji funkcionalnih napitaka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:551505
Kapo, Azra
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Kapo, A. (2017). Primjena biljnih ekstrakata u proizvodnji funkcionalnih napitaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551505
Kapo, Azra. "Primjena biljnih ekstrakata u proizvodnji funkcionalnih napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551505
Kapo, Azra. "Primjena biljnih ekstrakata u proizvodnji funkcionalnih napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551505
Kapo, A. (2017). 'Primjena biljnih ekstrakata u proizvodnji funkcionalnih napitaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551505
Kapo A. Primjena biljnih ekstrakata u proizvodnji funkcionalnih napitaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551505
A. Kapo, "Primjena biljnih ekstrakata u proizvodnji funkcionalnih napitaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551505