diplomski rad
Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:681025

Marasović, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Marasović, I. (2017). Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025

Marasović, Iva. "Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025

Marasović, Iva. "Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025

Marasović, I. (2017). 'Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025

Marasović I. Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025

I. Marasović, "Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025