prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. urn:nbn:hr:159:731447

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Neđeral, S. (2008). Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, Sandra. "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral, S. (2008). 'Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

Neđeral S. Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447

S. Neđeral, "Utjecaj uvjeta prerade koštica buče cucurbita pepo l. na bioaktivne sastojke i održivost ulja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731447