prikaz prve stranice dokumenta Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:315172

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Sarajlija, H. (2016). Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija, Hrvoje. "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija, Hrvoje. "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija, H. (2016). 'Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

Sarajlija H. Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172

H. Sarajlija, "Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315172