prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:960464

Babić, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Babić, D. (2018). Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić, Dora. "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić, Dora. "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić, D. (2018). 'Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

Babić D. Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464

D. Babić, "Utjecaj soka od jabuke na kvalitetu života bolesnika oboljelih od Alzheimerove bolesti", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960464