Samardžić, A. (2018). Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563
Samardžić, Ana. "Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563
Samardžić, Ana. "Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563
Samardžić, A. (2018). 'Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563
Samardžić A. Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563
A. Samardžić, "Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563