Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Poljanec, I. (2015). Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539
Poljanec, Ivna. "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539
Poljanec, Ivna. "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539
Poljanec, I. (2015). 'Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539
Poljanec I. Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539
I. Poljanec, "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539