Salkić, L. (2018). Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107
Salkić, Lidija. "Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107
Salkić, Lidija. "Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107
Salkić, L. (2018). 'Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107
Salkić L. Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107
L. Salkić, "Primjena 2D – korelacijske spektroskopije u analitici hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727107