završni rad
Biorafinerijski pristup u obradi kore naranče
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:116887

Čupić, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Čupić, I. (2019). Biorafinerijski pristup u obradi kore naranče (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116887

Čupić, Ivona. "Biorafinerijski pristup u obradi kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116887

Čupić, Ivona. "Biorafinerijski pristup u obradi kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116887

Čupić, I. (2019). 'Biorafinerijski pristup u obradi kore naranče', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116887

Čupić I. Biorafinerijski pristup u obradi kore naranče [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116887

I. Čupić, "Biorafinerijski pristup u obradi kore naranče", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116887