Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:350694
Varga, Katarina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Varga, K. (2019). Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694
Varga, Katarina. "Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694
Varga, Katarina. "Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694
Varga, K. (2019). 'Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694
Varga K. Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694
K. Varga, "Utjecaj soli na zdravlje i određivanje njenog udjela u trajnim kobasicama s područja Banije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350694