završni rad
Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:405277

Polunić, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za tehnološko projektiranje

Citirajte ovaj rad

Polunić, I. (2019). Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277

Polunić, Iva. "Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277

Polunić, Iva. "Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277

Polunić, I. (2019). 'Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277

Polunić I. Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277

I. Polunić, "Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:405277