Bertoša, K. (2015). Izolacija polifenola iz repičinoga ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726
Bertoša, Katerina. "Izolacija polifenola iz repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726
Bertoša, Katerina. "Izolacija polifenola iz repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726
Bertoša, K. (2015). 'Izolacija polifenola iz repičinoga ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726
Bertoša K. Izolacija polifenola iz repičinoga ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726
K. Bertoša, "Izolacija polifenola iz repičinoga ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726