diplomski rad
Utjecaj prehrambenih navika i stupnja uhranjenosti na sastav crijevne mikrobiote
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:849153

Samodol, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Samodol, A. (2018). Utjecaj prehrambenih navika i stupnja uhranjenosti na sastav crijevne mikrobiote (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849153

Samodol, Ana. "Utjecaj prehrambenih navika i stupnja uhranjenosti na sastav crijevne mikrobiote." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849153

Samodol, Ana. "Utjecaj prehrambenih navika i stupnja uhranjenosti na sastav crijevne mikrobiote." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849153

Samodol, A. (2018). 'Utjecaj prehrambenih navika i stupnja uhranjenosti na sastav crijevne mikrobiote', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849153

Samodol A. Utjecaj prehrambenih navika i stupnja uhranjenosti na sastav crijevne mikrobiote [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849153

A. Samodol, "Utjecaj prehrambenih navika i stupnja uhranjenosti na sastav crijevne mikrobiote", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849153