diplomski rad
Karakterizacija i kultivacija knock-out sojeva bakterije Escherichia coli
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:750958

Brkan, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Brkan, K. (2017). Karakterizacija i kultivacija knock-out sojeva bakterije Escherichia coli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750958

Brkan, Katarina. "Karakterizacija i kultivacija knock-out sojeva bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750958

Brkan, Katarina. "Karakterizacija i kultivacija knock-out sojeva bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750958

Brkan, K. (2017). 'Karakterizacija i kultivacija knock-out sojeva bakterije Escherichia coli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750958

Brkan K. Karakterizacija i kultivacija knock-out sojeva bakterije Escherichia coli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750958

K. Brkan, "Karakterizacija i kultivacija knock-out sojeva bakterije Escherichia coli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:750958