diplomski rad
Strukturna karakterizacija egzopolisaharida proizvedenih pomoću Lactobacillus fermentum D12
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:039334

Vidulin, Tina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Vidulin, T. (2018). Strukturna karakterizacija egzopolisaharida proizvedenih pomoću Lactobacillus fermentum D12 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039334

Vidulin, Tina. "Strukturna karakterizacija egzopolisaharida proizvedenih pomoću Lactobacillus fermentum D12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039334

Vidulin, Tina. "Strukturna karakterizacija egzopolisaharida proizvedenih pomoću Lactobacillus fermentum D12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039334

Vidulin, T. (2018). 'Strukturna karakterizacija egzopolisaharida proizvedenih pomoću Lactobacillus fermentum D12', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039334

Vidulin T. Strukturna karakterizacija egzopolisaharida proizvedenih pomoću Lactobacillus fermentum D12 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039334

T. Vidulin, "Strukturna karakterizacija egzopolisaharida proizvedenih pomoću Lactobacillus fermentum D12", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039334