diplomski rad
Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:823349

Papaik, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Papaik, I. (2018). Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349

Papaik, Ivana. "Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349

Papaik, Ivana. "Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349

Papaik, I. (2018). 'Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349

Papaik I. Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 10.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349

I. Papaik, "Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349