diplomski rad
Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:530485

Katić, Antonela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Katić, A. (2019). Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530485

Katić, Antonela. "Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530485

Katić, Antonela. "Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530485

Katić, A. (2019). 'Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530485

Katić A. Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530485

A. Katić, "Fenoli, flavonoidi i neflavonoidi u divljoj borovnici", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:530485