diplomski rad
Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:486199

Prusac, Mirta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Prusac, M. (2019). Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199

Prusac, Mirta. "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199

Prusac, Mirta. "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199

Prusac, M. (2019). 'Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199

Prusac M. Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199

M. Prusac, "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče proteinima izoliranim iz industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486199