Procjena korištenja dodataka prehrani u sportaša i rekreativaca
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:189044
Dadić, Martina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Dadić, M. (2019). Procjena korištenja dodataka prehrani u sportaša i rekreativaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189044
Dadić, Martina. "Procjena korištenja dodataka prehrani u sportaša i rekreativaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189044
Dadić, Martina. "Procjena korištenja dodataka prehrani u sportaša i rekreativaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189044
Dadić, M. (2019). 'Procjena korištenja dodataka prehrani u sportaša i rekreativaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189044
Dadić M. Procjena korištenja dodataka prehrani u sportaša i rekreativaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189044
M. Dadić, "Procjena korištenja dodataka prehrani u sportaša i rekreativaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189044