prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin, Barbara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Dujšin, B. (2014). Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin, Barbara. "Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin, Barbara. "Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin, B. (2014). 'Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

Dujšin B. Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720

B. Dujšin, "Utjecaj roka berbe na hlapljive komponente djevičanskog maslinovog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939720