Roščić, L. (2019). Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503
Roščić, Lucija. "Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503
Roščić, Lucija. "Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503
Roščić, L. (2019). 'Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503
Roščić L. Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503
L. Roščić, "Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266503