diplomski rad
Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:931063

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Grgić, T. (2020). Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063

Grgić, Tomislava. "Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063

Grgić, Tomislava. "Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063

Grgić, T. (2020). 'Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063

Grgić T. Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063

T. Grgić, "Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063