Skip to main content
O Dabru
Partneri
Koordinacijski odbor
Radne skupine
Statistike
Plan razvoja
Upute
Za studente
Za autore
Za ustanove
Prijava repozitorija
Upute i priručnici
Objekti
Samoarhiviranje
Interoperabilnost
API
Autorska prava
Repozitoriji ustanova
Često postavljana pitanja
Repozitoriji
Kontakt
English
Search form
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Search Term
Tomislava Grgić (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(3)
Non-thermal technologies for nutritional and technological improvement of oat and barley in flat bread
Grgić, Tomislava
Disertacija
Datum obrane: 2024.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa
Grgić, Tomislava
Diplomski rad
Datum obrane: 01.07.2020.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Primjena plinskog plazma pražnjenja u proizvodnji PAW vode
Grgić, Tomislava
Završni rad
Datum obrane: 10.09.2018.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Vođeni / mentorirani radovi
(2)
Svojstva kvalitete pogače s dodatkom ječmenog ili zobenog brašna prethodno obrađenog pulsirajućim električnim poljem
Novak, Martina
Diplomski rad
Datum obrane: 28.09.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu
Pavišić, Zrinka
Diplomski rad
Datum obrane: 28.09.2022.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: