završni rad
Svojstva, modifikacije i primjena saharoza fosforilaze
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:076394

Vrtodušić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Vrtodušić, L. (2020). Svojstva, modifikacije i primjena saharoza fosforilaze (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:076394

Vrtodušić, Lucija. "Svojstva, modifikacije i primjena saharoza fosforilaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:076394

Vrtodušić, Lucija. "Svojstva, modifikacije i primjena saharoza fosforilaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:076394

Vrtodušić, L. (2020). 'Svojstva, modifikacije i primjena saharoza fosforilaze', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:076394

Vrtodušić L. Svojstva, modifikacije i primjena saharoza fosforilaze [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:076394

L. Vrtodušić, "Svojstva, modifikacije i primjena saharoza fosforilaze", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:076394