diplomski rad
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:350463

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Matančević, M. (2019). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, Mirna. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, Mirna. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević, M. (2019). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

Matančević M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463

M. Matančević, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u bagremovu medu-sezona 2018.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350463