Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Dobroslavić, E. (2020). Optimizacija konvencionalne ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531028
Dobroslavić, Erika. "Optimizacija konvencionalne ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531028
Dobroslavić, Erika. "Optimizacija konvencionalne ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531028
Dobroslavić, E. (2020). 'Optimizacija konvencionalne ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531028
Dobroslavić E. Optimizacija konvencionalne ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531028
E. Dobroslavić, "Optimizacija konvencionalne ekstrakcije polisaharida iz smeđe alge Cystoseira barbata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:531028