završni rad
Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:332157

Pavišić, Zrinka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Pavišić, Z. (2020). Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157

Pavišić, Zrinka. "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157

Pavišić, Zrinka. "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157

Pavišić, Z. (2020). 'Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157

Pavišić Z. Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157

Z. Pavišić, "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157