završni rad
Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:669126

Ribić, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Ribić, V. (2020). Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126

Ribić, Valentina. "Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126

Ribić, Valentina. "Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126

Ribić, V. (2020). 'Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126

Ribić V. Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126

V. Ribić, "Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126