završni rad
Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:116474

Dizdar, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Dizdar, L. (2020). Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474

Dizdar, Lucija. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474

Dizdar, Lucija. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474

Dizdar, L. (2020). 'Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474

Dizdar L. Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474

L. Dizdar, "Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474