Bakteriocinska aktivnost autohtonih Lactobacillus plantarum sojeva izoliranih iz različitih fermentiranih proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:489064
Gagić, Antonio
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Gagić, A. (2020). Bakteriocinska aktivnost autohtonih Lactobacillus plantarum sojeva izoliranih iz različitih fermentiranih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489064
Gagić, Antonio. "Bakteriocinska aktivnost autohtonih Lactobacillus plantarum sojeva izoliranih iz različitih fermentiranih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489064
Gagić, Antonio. "Bakteriocinska aktivnost autohtonih Lactobacillus plantarum sojeva izoliranih iz različitih fermentiranih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489064
Gagić, A. (2020). 'Bakteriocinska aktivnost autohtonih Lactobacillus plantarum sojeva izoliranih iz različitih fermentiranih proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489064
Gagić A. Bakteriocinska aktivnost autohtonih Lactobacillus plantarum sojeva izoliranih iz različitih fermentiranih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489064
A. Gagić, "Bakteriocinska aktivnost autohtonih Lactobacillus plantarum sojeva izoliranih iz različitih fermentiranih proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489064