Šarić, A. (2020). Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794009
Šarić, Anamarija. "Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794009
Šarić, Anamarija. "Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794009
Šarić, A. (2020). 'Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794009
Šarić A. Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794009
A. Šarić, "Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794009