diplomski rad
Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:984391

Romac, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Romac, A. (2020). Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac, Anamarija. "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac, Anamarija. "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac, A. (2020). 'Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

Romac A. Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391

A. Romac, "Utjecaj okratoksina A na fermentacijska svojstva odabranih sojeva kvasaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984391