diplomski rad
Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:289828

Baruškin, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Baruškin, M. (2020). Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289828

Baruškin, Marko. "Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289828

Baruškin, Marko. "Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289828

Baruškin, M. (2020). 'Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289828

Baruškin M. Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289828

M. Baruškin, "Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289828