završni rad
Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:923609

Šarić, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Šarić, M. (2021). Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609

Šarić, Marta. "Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609

Šarić, Marta. "Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609

Šarić, M. (2021). 'Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609

Šarić M. Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609

M. Šarić, "Utjecaj unosa proteina na očuvanje mišićne mase, snage i funkcije kod starijih osoba", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923609