Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:066621
Haramustek, Laura
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Haramustek, L. (2021). Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621
Haramustek, Laura. "Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621
Haramustek, Laura. "Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621
Haramustek, L. (2021). 'Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621
Haramustek L. Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 17.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621
L. Haramustek, "Prevencija kardiovaskularnih bolesti prehranom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:066621