završni rad
Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:564405

Šaško, Dolores
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva

Citirajte ovaj rad

Šaško, D. (2021). Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405

Šaško, Dolores. "Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405

Šaško, Dolores. "Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405

Šaško, D. (2021). 'Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405

Šaško D. Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405

D. Šaško, "Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405