Čučković, F. (2014). Reakcije preosjetljivosti na hranu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224
Čučković, Florentina. "Reakcije preosjetljivosti na hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224
Čučković, Florentina. "Reakcije preosjetljivosti na hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224
Čučković, F. (2014). 'Reakcije preosjetljivosti na hranu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224
Čučković F. Reakcije preosjetljivosti na hranu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224
F. Čučković, "Reakcije preosjetljivosti na hranu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473224