završni rad
Mogućnosti izbora ambalaže za vino na tržištu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:813670

Majcen, Ivanka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Majcen, I. (2015). Mogućnosti izbora ambalaže za vino na tržištu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813670

Majcen, Ivanka. "Mogućnosti izbora ambalaže za vino na tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813670

Majcen, Ivanka. "Mogućnosti izbora ambalaže za vino na tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813670

Majcen, I. (2015). 'Mogućnosti izbora ambalaže za vino na tržištu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813670

Majcen I. Mogućnosti izbora ambalaže za vino na tržištu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813670

I. Majcen, "Mogućnosti izbora ambalaže za vino na tržištu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:813670