završni rad
Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:449726

Maraš, Sara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Maraš, S. (2021). Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726

Maraš, Sara. "Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726

Maraš, Sara. "Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726

Maraš, S. (2021). 'Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726

Maraš S. Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 09.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726

S. Maraš, "Utjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449726