diplomski rad
Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:070547

Božić, Angela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Božić, A. (2021). Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547

Božić, Angela. "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547

Božić, Angela. "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547

Božić, A. (2021). 'Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547

Božić A. Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547

A. Božić, "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547