diplomski rad
Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:153722

Šuljić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Šuljić, I. (2021). Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722

Šuljić, Ivana. "Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722

Šuljić, Ivana. "Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722

Šuljić, I. (2021). 'Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722

Šuljić I. Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722

I. Šuljić, "Upalni potencijal prehrane s obzirom na stupanj zastupljenosti namirnica biljnog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:153722