Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:277452
Kovačec, Katarina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Kovačec, K. (2015). Određivanje kupnih ugljikohidrata u plodu kestena (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277452
Kovačec, Katarina. "Određivanje kupnih ugljikohidrata u plodu kestena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277452
Kovačec, Katarina. "Određivanje kupnih ugljikohidrata u plodu kestena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277452
Kovačec, K. (2015). 'Određivanje kupnih ugljikohidrata u plodu kestena', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277452
Kovačec K. Određivanje kupnih ugljikohidrata u plodu kestena [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277452
K. Kovačec, "Određivanje kupnih ugljikohidrata u plodu kestena", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277452