Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:741878
Tomšić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Tomšić, A. (2022). Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878
Tomšić, Antonija. "Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878
Tomšić, Antonija. "Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878
Tomšić, A. (2022). 'Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878
Tomšić A. Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 16.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878
A. Tomšić, "Bioraspoloživost inkapsuliranih ekstrakata koprive", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:741878