završni rad
Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:155020

Majerić, Laura
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Majerić, L. (2022). Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020

Majerić, Laura. "Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020

Majerić, Laura. "Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020

Majerić, L. (2022). 'Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020

Majerić L. Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020

L. Majerić, "Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020