završni rad
Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:664833

Šimić, Ena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Šimić, E. (2022). Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833

Šimić, Ena. "Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833

Šimić, Ena. "Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833

Šimić, E. (2022). 'Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833

Šimić E. Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833

E. Šimić, "Kemijski sastav nekih uniflornih medova - sezona 2021", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664833