diplomski rad
Izrada dijetetičkog alata za procjenu veličine porcija tradicionalnih hrvatskih jela u odraslih osoba
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:787825

Poščić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Poščić, A. (2022). Izrada dijetetičkog alata za procjenu veličine porcija tradicionalnih hrvatskih jela u odraslih osoba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787825

Poščić, Ana. "Izrada dijetetičkog alata za procjenu veličine porcija tradicionalnih hrvatskih jela u odraslih osoba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787825

Poščić, Ana. "Izrada dijetetičkog alata za procjenu veličine porcija tradicionalnih hrvatskih jela u odraslih osoba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787825

Poščić, A. (2022). 'Izrada dijetetičkog alata za procjenu veličine porcija tradicionalnih hrvatskih jela u odraslih osoba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787825

Poščić A. Izrada dijetetičkog alata za procjenu veličine porcija tradicionalnih hrvatskih jela u odraslih osoba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 22.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787825

A. Poščić, "Izrada dijetetičkog alata za procjenu veličine porcija tradicionalnih hrvatskih jela u odraslih osoba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787825