prikaz prve stranice dokumenta Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika
Rad nije dostupan
diplomski rad
Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:581763

Pranjić, Daria
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Pranjić, D. (2022). Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763

Pranjić, Daria. "Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763

Pranjić, Daria. "Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763

Pranjić, D. (2022). 'Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763

Pranjić D. Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 22.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763

D. Pranjić, "Upotreba dodataka prehrani u doba COVID-19 – ispitivanje navika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581763